?

Log in

 
 
24 March 2012 @ 11:28 pm
hmm  
Ilyenkor annnnnnyira szégyenlem magam!
Tavaly szinte a CNN-re tapadtam, hogy lássam, mi új hír van a tsunami-val kapcsolatban, idén pedig elsiklottam a dátum felett.
KAT-TUN-nak pár napja volt a hatodik évfordulója, de arra sem írtam fel semmit. A szülinapokról pedig már ne is beszéljek, pedig évekkel ezelőtt nagyon szoktam rájuk készülni.
Ha valamit nagyon szeretek, de érzem, hogy már nem köt le annyira, próbálok beléje kapaszkodni; mert nem lehet igaz, hogy amin az eszem volt minden nap, azt most csak úgy elhagyjam. Hehe, konok vagyok, vagy mondhatjuk úgy is, hogy tipikkus rák, aki megtart mindent, még ha nincs is rá szüksége, de maaaaajd valamikor jó lesz.^^"

Boldog évfordulót, srácok, menjetek töretlenül előre, élvezzétek ki a munkátokat! Rajongók tízezrei lesik minden mozdulatotokat, értük érdemes lesz mindig a legjobbat nyújtanotok!


Ami Japánt illeti, szerencsére nem felejtettem el, hogy ma van kétszer fél órás műsor Japán újraépítéséről. (múltkor pedig én írtam fel ide az időpontot, és csak mikor már mindkétszer lement az adás, jutott eszembe, hogy lemaradtam róla xD milyen egy lökött vagyok^^")
Az egyikben a shinkansenről volt szó: még a földrengés előtt, az érzékelőknek köszönhetően, az összes leállt, így legalább tízezer ember menekült meg a haláltól. Igyekeznek a kisebb vasutakat is helyreállítani, hogy a városokból, falvakból ne kelljen az embereknek elköltözniük a nagyobb helyekre, mert nincs mivel bejárniuk. Újabb vonatokat mutattak be, gyorsabbakat, biztonságosabbakat, és van az East i shinkansen, ami csak arra való, hogy a vonalak esetleges hibáit felderítsék és kijavítsák. Érdekes volt.
A másodikban az autóversenyt kedvelő férfiak hoztak össze Sendaiban egy K-Car versenyt, hogy megmutassák Japán újrafelépülésének lehetőségét.
A japánok nagyon igyekeznek, és becsülni való emberek. A következő részekben a szakéról és algákról lesz szó. Szombatonként 21:00-tól megy a Discovery Channelen.